وقتی وارد صفحه مدیریت مرکزی می‌شوید، در منوی مشخصات کاربری (سمت راست) با گزینه ی جدیدی به ناممدیریت تصاویر روبرو میشوید :

با کمک این بخش می توانید عکس هایی را که در وبلاگ های خود در پرشین بلاگ آپلود کرده اید مدیریت ، استفاده مجدد و یا حذف کنید :

 کافیست روی هر عکس کلیک کنید تا آدرس عکس را به شما جهت استفاده مجدد نمایش دهد ، همچنین لینک یادداشت هایی که این عکس در آنها استفاده شده است در زیر عکس قابل مشاهده است. 

  امکان حدف عکس نیز از همینجا موجود است. البته توجه کنید که با اینکار فقط عکس از روی پرشین بلاگ حذف میشه و یادداشت هایی که اون عکس را داشته اند ناقص میشوند. پس بهتره اول یادداشت ها را ویرایش و یا حذف کنید و بعدش عکس هایی را که در هیچ یادداشتی استفاده نکرده اید از روی پرشین بلاگ پاک کنید.